Pakallinen innostusta

Kaksi Innostajan korttipakka, joista toinen on auki Ammattikirjasto-harjoitteen kohdalla.

Nuorten kanssa työskenteleville suunnatusta Innostajan korttipakasta löydät käyttöösi menetelmiä ja konkreettisia työvälineitä työarkeesi. Nuorisotyössä on käytössä valtavasti erilaisia toimintatapoja. Tähän pakkaan on kerätty sellaisia, joita on käytetty ja kehitetty ESR-hankkeissa osallistamalla osaamista -toimenpidekokonaisuuden puitteissa. Löydät menetelmiä nuorten innostamiseen, kollegoiden kanssa työskentelyyn ja oman työsi jakamiseen muille.

Ota pakka ja siinä esiintyvät menetelmät omaksesi. Käytä pakkaa inspiraationa, kokeile menetelmiä ja muokkaa niitä sopiviksi omaan arkeesi. Sitä kautta liityt kehittäjäverkostoomme, jonka tavoitteena on tarjota nuorille merkityksellistä tekemistä ja kehittää toimintaa, joka tukee nuoria siirtymävaiheissa koulutusasteelta seuraavaan tai koulutuksesta työelämään.

Korttipakat on toteutettu osana Osuma- ja Creative and Inclusive Finland -hankkeita yhteistyössä Osallistamalla osaamista -toimenpidekokonaisuuden hankkeiden kanssa.

Lue tai lataa pakka itsellesi:

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →