Festaripörssi päättyi – lue tuloksista loppujulkaisusta!

""

Humanistisen ammattikorkeakoulun Festaripörssi-hanke on päättynyt. Festaripörssi ohjasi nuoria vapaaehtoistehtäviin festareille. Hanke tarjosi nuorille koulutuksen ja tukihenkilön vapaaehtoistehtäviin. Tarkoituksenna oli tukea festivaalien toimintaa ja vahvistaa nuorten työelämätaitoja.

Tutustu hankkeen tuloksiin loppujulkaisussa Vapaaehtoistyö nuorten syrjäytymisriskin vähentäjänä (toim. Juha Iso-Aho & Arto Lindholm). Teos on tarkoitettu nuorten syrjäytymisen parissa työskenteleville, tapahtumatuottajille ja yhteiskuntapolitiikasta kiinnostuneille lukijoille.

Tutustu julkaisuun täällä.

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →