Kartta projektirahoitukseen – Nuorten osallisuuden edistäminen

Kartta projektirahoitukseen - Nuorten osallisuuden lisääminen kostuu eri rahoittajia kuvaavista ikoneista

Onko mielessäsi yhteistyö alueenne oppilaitoksen tai muiden nuorten kanssa työskentelevien organisaatioiden kanssa? Tämä interaktiivinen kartta auttaa navigoimaan sopivan projektirahoituksen äärelle.

Rahoitusmahdollisuuksia nuorten parissa projektimaista toimintaa tekeville yhteisöille on jaoteltu sen mukaan myöntääkö rahoittaja avustusta alueelliseen, valtakunnalliseen, kansainväliseen toimintaan tai useampaan näistä. Lisäksi näet yhdellä silmäyksellä haluaako rahoittaja tukea kulttuuria, nuorisotyötä ja/tai liikuntaa.

Kartan on toteuttanut Nuorten Akatemia Osuma-hankkeen tilauksesta ja sen tiedot perustuvat rahoittajille marraskuussa 2018 lähetettyyn kyselyyn tai informaatioon rahoittajan verkkosivuilla.

Lataa kartta itsellesi

Kartta projektirahoitukseen - Nuorten osallisiiden lisääminen
Klikkaa kuvaa, niin interaktiivinen PDF-kartta aukeaa selaimessasi uuteen ikkunaan.
Voit myös ladata kartan omalle tietokoneellesi.

Pääset käyttämään karttaa tai lataamaan sen itsellesi myös tämän tekstilinkin kautta!

Vinkkejä kartan käyttöön

  • Lisätietoihin kustakin rahoittajasta pääset käsiksi kun viet hiiren rahoittajanapin päälle. Lisätiedot avautuvat vasemmanpuoleiseen info-laatikkoon.
  • Kartan tiedot on koottu syksyllä 2018. Ajantasaiseen tietoon, hakuohjeisiin jne. pääset napsauttamalla kartan painikkeesta. Se vie sinut suoraan rahoittajan omalle kotisivulle.
  • Avustussumman suuruus (min. – max.) ja omavastuu (ov) näkyvät päänäkymässä vain, jos rahoittaja on ne ilmoittanut.
  • Voit myös tulostaa kartan itsellesi huoneentauluksi. Suosittelemme tulostamaan sen A3-koossa, jotta tekstit olisivat hyvin luettavia.

Ohjeita jos et saa interaktiivisia toimintoja käyttöösi

Jos interaktiiviset toiminnot eivät ole käytössäsi, tarkista ilmoittaako tietokoneesi tai PDF-katselupohjelmasi että suurin osa kartan ominaisuuksista on otettu pois käytöstä. Tämä näkyy esimerkiksi Adobe Reader -ohjelmassa tiedoston yläreunassa. Klikkaa Ota kaikki ominaisuudet käyttöön– tai Enable All Features -painiketta.

Huomaathan, että rahoituskartan interaktiiviset ominaisuudet eivät toimi Mozilla Firefox -selaimella. Jos käytät sitä, lataa kartta omalle koneellesi, tai vaihda toiseen selaimeen.

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →