Osuma on mukana Nuori 2019 -tapahtumassa Turun Logomossa 27.-28.3.

Kasa Duplo-palikoita, joiden takaa on Osuma-pelilauta

Nuori 2019 kerää nuorisotyön ammattilaiset Turun Logomoon maaliskuun lopussa. Osumalla on tapahtumassa messupiste, jossa pääset tutustumaan toimintaamme. Pisteellämme pelataan lautapeliä, josta voit poimia vinkkejä ja ideoita omaan työhösi. Paikalle voi myös tulla hypistelemään ja lukemaan Innostajan korttipakkaa. Korttipakasta löydät konkreettisia työvälineitä, joita voit kokeilla työssäsi ja muokata itsellesi sopiviksi.

Osuman messupisteellä on mukana monia asiakashankkeitamme. Pisteellämme poiketessasi saatat törmätä muun muassa Meidän projekti-, På samma linje-, Höntsä-, Digivoimaa- ja Museot innovaatioalustoina -hankkeen edustajiin. Hankkeet keskittyvät laajasti nuorisoalan eri osa-alueita kehittävään toimintaan aina digihyvinvoinnista innovaatiokoulutukseen. Löydätkin varmasti asiantuntemusta sekä vastauksia kysymyksiisi messupisteeltämme.

Lisäksi teemme molempina tapahtumapäivinä haastatteluita Osuman Facebook-liveen. Haastateltavina ovat asiakashankkeidemme edustajat. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluita juuri alkaneista sekä parhaillaan toimivista hankkeista. Vaikka et itse siis pääsisi paikalle loppuunmyytyyn tapahtumaan, voit seurata haastatteluita etänä.

Tervetuloa heittämään noppaa, haastamaan itseäsi lautapelin parissa tai juttelemaan! Nähdään Logomossa!

Kirjoittaja: Venla Vainio

Venla on kulttuurituotannon opiskelija, joka tekee projektityötä Osuma-hankkeelle.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →