Oppimisen uusi ekosysteemi -julkaisu on täällä

Oppimisen uusi ekosysteemi -julkaisun kansikuva. Piirros, jossa näkyy erilaisia oppimisen paikkoja.

Nuorten osaaminen kasvaa monenkirjavassa ympäristössä − oppimisen uudessa ekosysteemissä. Ekosysteemiin kiinnittyy ajatus siitä, kuinka laajan yhteistyön kautta nuorten osaaminen kulkee aivan uudella tavalla eteenpäin. Ekosysteemissä on tilaa jokaiselle .

Osuman uudessa julkaisussa ekosysteemiä katsotaan Euroopan sosiaalirahaston Osallistamalla osaamista -hankkeiden kautta. Löydät joukon kehitettyjä ja testattuja keinoja edistää nuorten oppimista ja siten ehkäistä syrjäytymistä. Samalla löydät reitin voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja oppilaitosten yhteisen osaamisen äärelle.

Tutustu julkaisuun

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →