En kortpacke full av inspiration

Tre stycken Inspiratörens kortlekar

I inspiratörens kortlekar som riktar sig till alla som jobbar med unga hittar du metoder och konkreta övningar för din vardag i arbetet. Inom ungdomsarbete används en stor mängd olika verksamhetssätt. I den här kortpacken har vi samlat sådana som har använts och utvecklats i ESF-projekt som hör till åtgärdshelheten Kunnande genom att engagera. Du hittar sätt att inspirera unga eller dina kollegor, samt för att dela med dig av ditt arbete till andra.

Ta kortleken och de metoder och övningar som presenteras och gör dem till dina egna. Använd kortleken som inspiration, prova på metoder och bearbeta dem så de passar in i ditt arbete. Samtidigt blir du en del av vårt utvecklargäng. Vårt mål är att ge unga något betydelsefullt att göra och utveckla verksamhet som stöder unga i övergångsfasen från en utbildning till följande eller in i arbetslivet.

Kortlekarna är förverkligade inom Osuma- och Creative and Inclusive Finland-projekten tillsammans med projekten inom Kunnande genom att engagera.

Läs och ladda ner kortpacken: