Ruotsinkielinen Innostajan korttipakka on täällä!

Kolme kappaletta ruotsinkielistä Innostajan korttipakkaa

Nuorten kanssa työskenteleville suunnatusta Innostajan korttipakasta löydät käyttöösi menetelmiä ja konkreettisia työvälineitä työarkeesi. Nuorisotyössä on käytössä valtavasti erilaisia toimintatapoja. Tähän pakkaan on kerätty sellaisia, joita on käytetty ja kehitetty ESR-hankkeissa osallistamalla osaamista -toimenpidekokonaisuuden puitteissa. Löydät menetelmiä nuorten innostamiseen, kollegoiden kanssa työskentelyyn ja oman työsi jakamiseen muille.

Ota pakka ja siinä esiintyvät menetelmät omaksesi. Käytä pakkaa inspiraationa, kokeile menetelmiä ja muokkaa niitä sopiviksi omaan arkeesi. Sitä kautta liityt kehittäjäverkostoomme, jonka tavoitteena on tarjota nuorille merkityksellistä tekemistä ja kehittää toimintaa, joka tukee nuoria siirtymävaiheissa koulutusasteelta seuraavaan tai koulutuksesta työelämään.

Korttipakka on toteutettu osana Creative and Inclusive Finland -hanketta yhteistyössä seuraavien nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn välineitä kehittävien hankkeiden kanssa: Combo, Erityisnuoret ja digiajan osallisuus (ERNOD), Festaripörssi, Hyvää seuraa – Nuorten osallistaminen seuratoimintaan, Liaani – Sujuvaa surffailua nuoruuden viidakossa, Mun juttu – Meidän tulevaisuus, Näkymättömät – Nuorten digitarinat, Osallistava ja liikunnallinen teatteri sekä Vapaaehtoisena oppimassa. Ruotsinkielinen versio on käännetty ja työstetty osana Osuma-hanketta.

Lue tai lataa pakka itsellesi:

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →