Nuorten osallisuus ja itseilmaisu -seminaari, ROVANIEMI


Lämpimästi tervetuloa nuorten osallisuutta ja itseilmaisua käsittelevään seminaariin!

Tapahtuma on suunnattu nuorisoalan ammattilaisille, opettajille, ryhmänohjaajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Päivä sisältää nuorten uravalmennuksessa kevään aikana rakentuneen esityksen, paneelikeskusteluita sekä toiminnallisia työpajoja, joista saat mukaasi käytännön vinkkejä nuorten kanssa työskentelyyn.

Tapahtuma on maksuton sisältäen lounaan ja kahvin.

Ohjelma

Klo 8.30 Aamukahvit
Klo 9.00 Seminaarin avaus
Klo 9.30 Nuorten esitys ja paneelikeskustelu: Yleisöä osallistavassa paneelissa keskustelemassa työpajaan osallistuneita nuoria ja nuorten kanssa työskenteleviä.
Klo 11.30 Lounas
Klo 12.30 Toiminnallisia työpajoja nuorten kanssa työskenteleville: Miten nuoria osallistetaan ryhmätilanteissa, millaiset ryhmäyttämisharjoitukset toimivat nuorten
kanssa, miten nuorten itseilmaisua voi tukea omassa työssä?
Klo 14.00 Kahvit
Klo 14.15–15.00 Seminaarin yhteenveto ja yhteistyön mahdollisuudet

Seminaarin järjestää Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanke, joka tarjoaa 15–25-vuotiaille nuorille tekemistä sekä kouluissa että vapaa-ajalla. Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoimassa toiminnassa yhdistyvät kulttuuri ja liikunta rennolla tavalla, ja tavoitteena on tavoittaa myös haastavassa elämäntilanteessa olevat nuoret. Ryhmäohjaajille, opettajille tai muille nuorisoalan toimijoille hanke antaa mahdollisuuden saada uutta sisältöä ja tekemisen meininkiä omien ryhmiensä toimintaan. Rovaniemellä toimintaa järjestää WAU ry. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Ilmoittaudu mukaan!

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →