Virtuaalinen Tulevaisuusareena

  • Päivä / Datum / Date:
  • Tapahtumapaikka:
    verkkototeutus

Virtuaalinen Tulevaisuusareena 23.9.2020 – Tule oppimaan uutta ja vaikuttamaan yhdessä parempaan tulevaisuuteen!

Osuma -hanke mukana Pelaamalla normit nurin työpajassa.

Mikä on Tulevaisuusareena?

Tulevaisuusareena on Metropolian innovaatiokeskittymien yhteinen tapahtuma, joka järjestetään virtuaalisesti 23. syyskuuta klo 12:30-16:00. Tulevaisuusareenan tarkoitus on esitellä innovaatiokeskittymissä tapahtuvaa ilmiöpohjaista oppimista ja yhdessä Metropolian henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien yhteiskehittelyn keinoin etsiä vastauksia yhteiskunnallisiin haasteisiin, joiden keskeisinä teemoina ovat kestävä kehitys ja digitalisaatio.

Kenelle Tulevaisuusareena on?

Tapahtumaan ovat tervetulleita Metropolian opiskelijat, henkilökunta, TKI-hankkeiden sidosryhmät, yritykset, julkisen sektorin organisaatiot ja kaikki ilmiöpohjaisesta oppimisesta sekä Metropolian monialaisesta innovaatiotoiminnasta kiinnostuneet kaupunkilaiset. Toivomme opettajien tuovan tapahtumaan mukaan oppilaita.

Mitä Tulevaisuusareenassa tapahtuu?

Tapahtuma koostuu kahdessa osiossa toteutettavista 18 rinnakkaisesti tapahtuvista yhteiskehittelytyöpajoista, jotka pohjautuvat käynnissä oleviin TKI-hankkeisiin. Lisäksi ohjelmassa ovat myös Sitran työpaja ja IBM:n luento tekoälystä.

Työpajoja toteutuu eri teemoilla rinnakkaisesti ja niiden ideana on lyhyen alustuksen jälkeen osallistavien menetelmien, keskustelun ja/tai yhteiskehittelyn hyödyntäminen työpajan teemojen äärellä. Työpajat ovat 45 minuutin mittaisia ja niiden välissä on osallistujille varattu 15 minuuttia aikaa seuraavaan työpajaa siirtymiseen.

Tulevaisuusareenaan ilmoittautuminen aukeaa 17.8.2020.
Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita mihin työpajaan haluat tapahtumassa osallistua ja saat itsellesi listan valitsemistasi työpajoista ja tiloista!
Tilaisuus on maksuton.

Tutustu ohjelmaan Metropolia ammattikorkeakoulun sivulla

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →