Vaikuttava projekti -verkkojulkaisu

Vaikuttava projekti -julkaisu on tarkoitettu erityisesti kehittämistoiminnan parissa toimiville projektipäälliköille. Verkkojulkaisuna ilmestynyt julkaisu on luettavissa osoitteessa vaikuttavaprojekti.metropolia.fi

Julkaisussa tarjotaan eväitä vaikuttavan projektin toteuttamiseen ja sen tulosten juurruttamiseen. Erityisesti keskitytään sosiaalisiin innovaatioihin. Julkaisussa tuodaan yhteen kansalaisia, erilaisia ammattilaisia, organisaatioiden lähi- ja strategista johtoa sekä kunnan alueella toimivia päättäviä tahoja.

Tästä verkkojulkaisusta löydät vinkkejä, ajatuksia ja välineitä oman kehittämisprojektisi juurruttamistyön suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin.

Julkaisun pysyvä osoite on: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-328-309-1

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →