Kaikki jakoon! Työvälineitä nuorten kanssa työskentelyyn, HELSINKI

Kuusi nuorten parissa työskentelevää ammattilaista istuvat piirissä ja keskustelevat

Tervetuloa kuulemaan ja innostumaan nuorten kanssa työskentelyyn kehitetyistä työvälineistä! Kaikki jakoon -työpaja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla osaa niistä ja verkostoitua muiden nuorten parissa työskentelevien kanssa dialogisessa oppimiskahvilassa.

Hankkeiden työvälineet

  • Tämä elämä: Rytmiä ryhmään! Tutustu ideoihin, miten jokainen voi hyödyntää musiikkia ja keholla musisointia nuorten kanssa työskentelyssä.
  • Motiivi: NäytönPaikka-nettipalvelulla oma elämä näkyväksi. Tutustu NäytönPaikkaan, joka on nuoren henkilökohtaisesti ylläpitämä, maksuton kansio. Se auttaa löytämään vastauksia kysymyksiin; kuka minä olen, mitä minä osaan ja mihin minä pystyn?
  • Niko -97: Seksuaaliterveyttä nuorille miehille pienryhmätoiminnalla.
  • Osuma: Innostusta nuorten kanssa työskentelyyn pelaten. Kokeile ja ota käyttöön 12 hankkeessa kehitettyjä ja testattuja menetelmiä hyödyntämällä Osuma-peliä ja innostuskorttipakkaa.
  • Combo: Ammattikirjastosta tietoa työelämästä. Tutustu toiminnalliseen menetelmään, jossa nuoret syventävät ymmärrystään eri ammattialoista ja työelämästä henkilökohtaisten kohtaamisten kautta.
  • Open Cinema Agora: Elokuvat vahvistamassa polkua työelämään. Virittäydy lyhyen elokuvamakupalan myötä sosiaalisen elokuvan ja fasilitoidun keskustelumenetelmän käyttöön.

Tilaisuus sisältää kahvitarjoilun. Aamukahvit klo 8.30 alkaen.

Ilmoittaudu Kaikki jakoon! -tapahtumaan 2.5.2018 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan

Kenelle: Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma, kohdennettu erityisesti nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille

Osoite: Metropolia Ammattikorkeakoulu (huone P506, 5. kerros), Bulevardi 31, Helsinki

Järjestäjät: Metropolia Ammattikorkeakoulun Osuma-hanke yhdessä Työterveyslaitoksen Combo-hankkeen, ja Metropolia Ammattikorkeakoulun hankkeiden Niko -97, Tämä elämä, Motiivi ja Open Cinema Agora kanssa

Tapahtuma on osa Uudenmaan liiton järjestämää Uusimaa-viikkoa ja Eurooppa-päivää.

Lisätietoja: Mai Salmenkangas, lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu,
puh. 040 334 6927

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →