Miten rakennetaan toimiva hankeverkosto?

Julkaisun kansilehti.

Vuosien 2018-2020 aikana Osuma ja SOKRA koordinaatiohankkeet toteuttivat osallisuutta kehittäville hankkeille yhteisen valmennusohjelman, jonka yhteisenä tavoitteena on ollut valmentaa toimintalinjojen hankkeiden johtoa ja heidän avullaan rohkaista osahankkeita toteuttamaan säännöllisesti itsearviointia.

Tuoreesta julkaisusta löydät kuvausta organisaatiorajat ja EU:n toimenpidekokonaisuuksien rajat ylittävästä yhteistyön polusta ylä- ja alamäkineen kohti yhteisymmärrystä ja jaettuja onnistumisen kokemuksia.

Lue julkaisu Theseus -palvelussa.

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →