Hankesadon korjuu ja puinti -webinaari

Osuman järjestää yhdessä Zoomi ja TAIKOJA II -koordinaatiohankkeiden kanssa tuloswebinaari 4.11.2020 klo 9:00 -12:30. Webinaari kokoaa yhteen koordinaatihankkeiden alla toimivien hankkeiden tuloksia sadonkorjuun teemalla.

Webinaarin avaa Osuma -hankkeen osio: reseptejä osallisuuden kehittämiseen. Miten osallisuus on keskeisessä roolissa hankkeiden kehittämistyössä ja kuinka siellä kukoistavat mm. vertaisoppiminen, sujuvat siirtymät, uudet menetelmät, joukkoistaminen ja osallisuus yhteiskuntaan.  Vieraina mm. Jenni Helenius, Anna-Kaisa Puusaari, Pauliina Seppälä ja Salla Vallius.

Webinaarin toisessa osiossa keskiössä ovat ongelmanratkaisutaidot arjen digiosaamisessa. Tampereen yliopiston TAIKOJA II hankeen asiantuntijavieraina mm. Mervi Ylitalo, Maarit Mäkinen ja Laura Sillanpää.

Opetushallituksen Zoomi -hankkeen teemana webinaarissa ovat sujuvat siirtymät eteenpäin: koulutukseen, ohjaus koulutuksen aikana sekä varhainen puuttuminen ja keskeytyksen tuki. Asiantuntijavieraina Anniina Laaksonen, Maarit Kopakka ja Eveliina Rantanen.

Ilmoittaudu webinaariin täällä

Facebook -tapahtuma

Kirjoittaja: Juhana Salminen

Juhana on Osuma -hankeen tuottaja Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →