Hankesadon korjuu ja puinti -webinaaritallenteet

Hankesadon korjuu ja puinti -webinaarin työryhmäläiset ja asiantuntijat poseeraavat kameralle studiossa.

Osuma -hankkeen 4.11.2020 livewebinaarissa etsittiin reseptejä osallisuuden kehittämiseen. Webinaari järjestettiin yhteistyössä TAIKOJA II, -ja Zoomi -koordinaatihankkeiden kanssa. Osuman vieraina nähtiin osallisuuden ja osallistamisen asintuntijoita (tarkka listaus vieraista videoiden tiedoissa). Webinaarin avasi tiede-ja kulttuuriministeri Annika Saarikko.

Katso webinaaritallenne (OSA 1) alta tai Osuman Youtubessa -kanavalta täällä.Webinaarin loppukeskustelunssa OKM:n, STM:n ja TEM:n edustajat keskustelevat webinaarin annista ESR+ -kaudelle. Voit katsoa alta tai suoraan Osuman Youtube -kanavalta täällä.

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →