Innostajan korttipakka VOL 2 täysin uusilla harjoitteilla on julkaistu!

Muutama painettu Innostajan korttipakka VOL 2

Uusilla menetelmillä varustettu menetelmäpakka VOL 2: Innosta nuorta, innosta kollegaa – Pakallinen innostusta nuorten kanssa työskentelyyn on tarkoitettu nuorten kanssa työskenteleville. Voit käyttää pakkoja taikalaatikkoinasi, kun omat ideat eivät pulppua. Nuorisotyössä on käytössä valtavasti erilaisia toimintatapoja, joista tähän pakkaan on kerätty sellaisia, joita on käytetty Osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden puitteissa.

Etsi nuorten kanssa uusia sovelluksia ja poimi pakasta maukkaimmat ideat vapaasti omassa työssäsi sovellettavaksi.

Lataa VOL 2: Innosta nuorta, innosta kollegaa – Pakallinen innostusta nuorten kanssa työskentelyyn itsellesi Theseuksesta.

Uusi Innostajan korttipakka on tehty osana Osuma-hanketta yhdessä seuraavien Osallistamalla osaamista -toimenpidekokonaisuuden hankkeiden kanssa: Digivoimaa, DUUNI, Höntsä – silta eteenpäin, LUODE – luonto ja taide nuorten työelämätaitojen oppimisympäristönä, Meidän projekti, Museot innovaatioalustoina, Osallistava ja liikunnallinen teatteri, På samma linje sekä Sirkuksesta siivet elämään. Tutustu Osallistamalla osaamista -hankkeisiin.

Löydät myös esimmäiset korttipakat Theseuksesta

Kirjoittaja: Osuma

Osuma on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima, osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden hankkeita koordinoiva hanke.

Lisää julkaisuja kirjoittajalta →